Gustari

Pass around canapés

Aperitive (8 buc/pers.):  

 

  1. Cuillers chinoise cu ou de prepelita, icre rosii si negre
  2. Mini latkes (clatita mica cu zucchini) cu somon afumat, icre rosii, jeleu de ardei
  3. Blini cu Philadelphia si icre de pastrav
  4. Fingers cu ceapa caramelizata, rozmarin si branza de capra
  5. Crispy toast cu bocconcini, rosii uscate, anghinare, ciboulete
  6. Tarte cu pui afumat si ciuperci de padure
  7. Mini frigarui de creveti cu zucchini si sos aioli
  8. Prosciutto melone

 

 

 

 

Desert (4 buc/pers):

 

  1. Capsuni simple si cu ciocolata (c usos moale de frisca separat)
  2. Mini cupa de ciocolata, cu jeleu din fructe de padure
  3. Mini pana cotta cu ciocolata alba, vanilie si dulceata de trandafiri
  4. Bucati de ciocolata (alba, cu lapte, neagra) cu fistic
  5. Carpacio de ananas in cupe mici cu menta si lime