Best Specific Romanesc

Gustari reci
Tarte cu icre de crap si ceapa verde – 1 buc
Tartine crocante cu unt si salam banatean, cu pate din ficatei de pasare si gogosari murati – 2 buc
Ciuperci cu legume, la cuptor – 1 buc
Bulete de cascaval – 2 buc (70g)
Flori din carnaciori oltenesti – 60g
Chiftelute speciale cu mustar – 2 buc (80g)
Frigarui medii de pui cu legume – 1 buc (60g)
Platou traditional – 100g/80g/100g
(bulgarasi tricolori din crema de branza, cascaval afumat, branza de burduf; muschiulet de vita uscat si afumat,
slaninuta, sorici, babic, ghiudem; ceapa rosie, ardei gras, masline, rosii)

Salate (200g)
Fasole batuta cu ceapa caramelizata
Salata boeuf
Zacusca de casa

Desert (150g)
Placintele de casa cu mere si scortisoara
Placintele cu branza dulce si stafide
Fructe proaspete feliate