Best Buffet

Aperitive ( 6 buc/pers.):  

 

  1. cuillers chinoise cu pancetta si sos olandez
  2. crispy toast cu tartar de somon si icre negre
  3. mini foccacia cu file de curcan, sos de hrean si cornichon
  4. blini cu Philadelphia si icre rosii
  5. branza coapta invelita in coppa, servita cu sos brun
  6. mini briose cu foie gras, mere, chilli si pere caramelizate
  7. terina de pui cu trio de legume

 

Bufet cald (300g)

pui cu gorgonzola si fistic maruntit

ciuperci quattro formaggi

rulada de pui cu cascaval Cader si ciuperci salbatice

file de porc umplut cu rosii uscate la soare in crusta de ierburi Provence

cuburi de roastbeef in jiu propriu

spirala din salau cu sos meuniere (de capere)

 

 

Garnituri (150g/pers)

cartofi copti la cuptor cu ulei de masline si rozmarin

frigarui  de legume al dente

sote de ciuperci si conopida gratinata

 

Muraturi asortate de casa – din partea noastra !

Salata verde cu rucola si castravete fresh

 

Desert :

  1. biscuit cu nuci serviti cu mascarpone si zmeura
  2. cuburi de branzeturi frantuzesti cu fructe si nuci caramelizate
  3. banana tatin cu frisca