Lunch

Un lunch party este o varianta mai relaxata a unei mese festive. Adesea, se considera ca un lunch party nu este potrivit pentru o ocazie festiva deoarece are loc in timpul zilei. Cu toate acestea, alegand cu grija localul, meniul si chiar muzica, acest tip de eveniment poate fi cel putin la fel de reusit ca o cina festiva sau un cocktail party. Invitatii nu trebuie sa isi planifice foarte riguros ziua pentru a putea participa la un lunch party, mai ales daca acesta are loc in weekend. Faptul ca acestia nu trebuie sa isi aleaga o tinuta speciala este, de asemenea, un avantaj.

Printre ocaziile potrivite pentru un lunch party se numara petreceri onomastice, aniversari, petreceri de casa noua si chiar intalniri de afaceri. Numarul invitatilor variaza in functie de ocazia petrecerii.

Atunci cand este organizat un asemenea eveniment, poate fi creat un meniu special pentru invitati, in functie de preferintele culinare ale acestora. Bufetul suedez este o optiune, insa trebuie sa ne asiguram ca acest concept este pe gustul invitatilor si nu va da o nota prea destinsa ocaziei. Felurile de mancare pot varia de la sandvisuri si salate, la mancare italieneasca si un desert. Nu exista restrictii, insa este indicat sa optam pentru mancaruri usoare, potrivite unei intalniri relaxate.

Selectia de bauturi include elementele clasice- apa si cafea- la care este indicat sa adaugam vin si/ sau bere. Si in cazul bauturilor putem alege intre open bar si meniu special creat pentru invitati. Prin alegerea unor bauturi ce completeaza echilibrat masa de pranz, vom obtine un lunch party reusit.

IMG_4313