| Bufet rece Crispy toast cu bocconcini, anghinare si rosie uscata la soare – 1 buc Crostini cu prosciutto si mozzarella – 1 buc Minifrigarui cu svaiter, struguri si masline verzi – 1 buc Minitarte cu oua de prepelita, crema fina de branza si icre rosii – 1 buc Prune si caise invelite in prosciuto – 2 buc Ficatei inveliti in bacon / carnaciori in aluat, cu susan – 2 buc Rulouri de cod in prosciutto crudo, servite pe pat de rucola cu cubulete din branza de capra – 1 buc Salate (150g) Salata cu ton, rosii cherry, salata iceberg, porumb si cocktail de masline cu capere Salata greceasca cu feta Salata Waldorf | | Bufet cald Frigarui de pui cu fructe – 1 buc (110g) Porc dulce acrisor – 110g Somon pe pat de ciuperci si sos de lamaie – 1 buc (80g) Garnituri (150g) Legume grill cu parmesan Orez salbatic cu ciuperci de padure Cartofi noi gratinati la cuptor + Muraturi asortate de casa – din partea casei Desert (150g) Mousse de fructe rosii / Mini mousse de menta Tarte cu fructe de sezon Mix de chifle albe, negre |
Sugestie primire invitati
• Welcome pass around: crispy toast cu somon fume si capere, crispy toast cu mozarella, rosii cherry si anghinare, tartine cu Camembert, strugure si nuci – 3 buc
• Blue or red cocktail cu sampanie (oferit din partea casei) – 50ml
Invitatii vor fi primiti cu o cupa de sampanie colorata cu sirop de blue curaqao su grenadine, acompaniata de cele trei mini-gustari oferite de pe tavi; acestea vor fi servite timp de 15-20 minute, pentru acomodarea invitatilor.