Spicy

Gustari reci si calde
Platou antipasto: prosciutto, pepene galben, 4 feluri de masline, rosii cherry, bocconcini, anghinare, ardei kapia copt, anchoise – 50g
Barcute de andive cu crema fina de branza si verdeata – 1 buc
Ciuperci gratinate umplute cu legume si carne de vitel – 1 buc
Rulada de vita cu ou – 1 felie
Vinete cu mozzarella, rosie si oregano – 1 buc
Minifrigarui de svaiter cu masline, rosii cherry, struguri – 1 buc
Ficatei inveliti in bacon – 1 buc
Rulouri de vinete cu legume gratinate – 1 buc
Tartar de rosii cu busuioc, ulei de masline si muguri de pin, in boluri , cu paine prajita– 40g

Salate – 200g
Salata Celebration cu pui caramelizat si dressing cu gorgonzola
Salata de cruditati (mar,morcov,telina) cu sos de lamaie, maioneza light si stafide servita cu cuburi de branza de capra
Salata spaniola picanta cu ardei copti

 

 

 

Garnituri (150g)
Cartofi copti, cu sos de smantana si ceapa verde (sau sos de unt cu marar)
Orez oriental cu stafide si migdale
Buchetele de fasole verde chinezeasca, legate cu fundita din praz
Salata verde cu ierburi de Provence si dressing din ulei de masline si lamai verzi

Desert (150g)
Mere coapte servite cu inghetata speciala din miere
Kincker bocker glory (pahar cu bezea sfaramata, crema de mascarpone, capsuni si sos moale de frisca)
Platouri cu branzeturi frantuzesti fine si fructe (nuci, caise, struguri)
Mix de chifle albe, negre
Optional : sarmale in foi de vita servite cu sos de iaurt si menta (3 buc/pers)