Gustari reci si calde Platou antipasto: prosciutto, pepene galben, 4 feluri de masline, rosii cherry, bocconcini, anghinare, ardei kapia copt, anchoise – 50g Barcute de andive cu crema fina de branza si verdeata – 1 buc Ciuperci gratinate umplute cu legume si carne de vitel – 1 buc Rulada de vita cu ou – 1 felie Vinete cu mozzarella, rosie si oregano – 1 buc Minifrigarui de svaiter cu masline, rosii cherry, struguri – 1 buc Ficatei inveliti in bacon – 1 buc Rulouri de vinete cu legume gratinate – 1 buc Tartar de rosii cu busuioc, ulei de masline si muguri de pin, in boluri , cu paine prajita– 40g Salate – 200g Salata Celebration cu pui caramelizat si dressing cu gorgonzola Salata de cruditati (mar,morcov,telina) cu sos de lamaie, maioneza light si stafide servita cu cuburi de branza de capra Salata spaniola picanta cu ardei copti | | Garnituri (150g) Cartofi copti, cu sos de smantana si ceapa verde (sau sos de unt cu marar) Orez oriental cu stafide si migdale Buchetele de fasole verde chinezeasca, legate cu fundita din praz Salata verde cu ierburi de Provence si dressing din ulei de masline si lamai verzi Desert (150g) Mere coapte servite cu inghetata speciala din miere Kincker bocker glory (pahar cu bezea sfaramata, crema de mascarpone, capsuni si sos moale de frisca) Platouri cu branzeturi frantuzesti fine si fructe (nuci, caise, struguri) Mix de chifle albe, negre Optional : sarmale in foi de vita servite cu sos de iaurt si menta (3 buc/pers) |