Best Lunch Break

Lunch Break 1

 

Antreuri – bufet rece:

  1. canapele cu rulada de pui cu caise – 1 buc
  2. canapele cu somon afumat – 1 buc
  3. placinta cu cascaval servita calda – 1 buc
  4. choux-uri umplute cu crema de sunca si cascaval – 1 buc
  5. mini tarte umplute cu salata de ciuperci – 1 buc
  6. platou de cruditati cu sos de iaurt si branza albastra – 50 g
  7. vinete prajite cu iaurt – 30 g

Salate (150 g):

  1. salata piemonteza de cartofi
  2. salata greceasca cu branza feta

Mancare calda:

  1. friptura de vita cu sos portughez – 90 gr
  2. lasagna – 80 gr
  3. frigarui de pui cu ghimbir si rozmarin – 1 buc (100 g)
  4. cartofi inabusiti in unt cu verdeata
  5. legume la cuptor cu ierburi
  6. salata de sezon

Desert  (150 g):

  1. prajiturele de casa asortate
  2. fructe proaspete

 

 

Lunch Break 2

 

Antreuri – bufet rece:

  1. canapele cu tartar de somon – 1 buc
  2. crostini cu crema de branza si bacon – 1 buc
  3. placinta cu ton – 1 buc
  4. minicascaval pane – 1 buc
  5. ciuperci umplute cu mozzarella si rosie uscata – 1 buc
  6. rulouri de vinete cu branza – 1 buc
  7. mini pizza asortate – 2 buc

Salate (150 g):

  1. salata berlineza
  2. salata Waldorf
  3. salata provensala

Mancare calda:

  1. file de somn la cuptor cu legume la wok- 70 g
  2. vinete umplute – 1 buc (70 g)
  3. friptura de porc pe pat de legume mici asortate, cu cimbru – 100 gr
  4. cartofi dauphinoise
  5. salata verde cu ulei de masline si lamaie

Desert (170 g):

  1. prajiturele de casa asortate
  2. frigaruie de fructe proaspete, stropita cu ciocolata