Cum sa organizezi o petrecere corporate de Craciun III

Intentionat am ales sa vorbim despre petrecerile de Craciun la modul general, lasand ce e mai frumos la final: mancarea!

Apreciem mancarea gustoasa, dar ne place ca ea sa arate si foarte bine. Ba mai mult, gastronomia e o arta si echipa noastra e formata din artisti culinari ce pot aduce veselie in vietile celor ce ne degusta preparatele.

Prin urmare, noi credem ca e foarte important ca meniul sa fie un tot unitar, o armonie de mirosuri, arome si culori. Ne-am adunat sa discutam si am ajuns la niste propuneri simpatice si delicioase!

In primul rand, nu poti vorbi despre Craciun fara sa vorbesti despre brazi. Am creat niste conuri de brad aromate, din mascarpone acoperit cu migdale. E usor de facut, arata festiv si cu putina atentie, poate fi facut si acasa! Daca aceasta combinatie nu va surade, cautati in magazine forme de prajituri de forma brazilor sau stelutelor. Le veti putea folosi pentru a taia diverse alimente in aceste forme si veti obtine rezultate de invidiat. De la briose la tartine cu somon si guacamole, ingredientele principale sunt putina dexteritate si creativitate!

Apoi, daca va place sa coaceti, preparati o coca de cozonac si incercati pe cat posibil sa o taiati in forma unui cap alungit. Partea inferioara o transformati rapi in franjuri, adaugati extra ciocolata pentru ochi, gura si chiar o caciulita si bagati la cuptor intr-o tava intinsa. Veti obtine un Mos Craciun atat de dulce, ca toata lumea va vrea sa il traga de barba! Entuziasmul si instrumentele de bucatarie vor fi aliatii de incredere pentru un Craciun de neuitat!